No Image Available

Written words

 Auteur: Cheyenne van Walsum  Category: Poëzie  Publisher: Brave New Books  Gepubliceerd: 08 Sep, 2022  ISBN: 9789464654400  Pagina's: 107  Land: Nederland  Taal: Nederlands  Webwinkel
 Beschrijving:

Kamp jij met je eerste keer liefdesverdriet en lijkt het alsof je hele wereld in elkaar is gestort? Twijfel je soms over je gemaakte keuzes en of je wel gelukkig bent in het leven? Voelt het voor jou soms alsof iedereen je in de steek laat?

Deze bundel bevat gedichten die begonnen bij mijn eerste keer liefdesverdriet op mijn veertiende. Hoe het voelde en hoe ik eruit ben gekomen. De emoties beschreven tijdens mijn puberteit toen het even moeilijk was om te beseffen waar ik nou eigenlijk stond. Hoe op latere leeftijd nog steeds obstakels van het leven en relaties als een boemerang terugkeerden. Maar ook hoe succesvolle liefdes en gelukkige momenten voelde.

In deze bundel, verdeeld over vijf volumes, vind je teksten die voor veel fases in je leven relevant kunnen zijn. Vaak helpt het lezen van hoe andere hun gevoelens onder woorden brengen om te beseffen dat alles altijd goed komt en je nooit ergens alleen in staat.

Krijg hier een voorbeeld van de inhoud van het boek: Voorbeeld

Vind hier een aantal teksten die online staan: Teksten

 Back
Copyright © 2023
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial