No Image Available

Moordenaar?!

 Auteur: Cheyenne van Walsum  Category: Abaddon trilogie  Publisher: Brave New Books  Gepubliceerd: 11 Mar, 2022  ISBN: 9789464482256  Pagina's: 124  Land: Nederland  Taal: Nederlands  Webwinkel
 Beschrijving:

Het eerste deel van deze zenuwslopende trilogie is nu verkrijgbaar.

 

‘Mijn naam is Maud Abaddon.
Maud betekent macht en Abaddon zou een demon zijn als heerser van het dodenrijk.
Voor mij is dat allemaal bijgeloof.
Als ik mezelf in de spiegel bekijk zie ik een lief meisje en niet het monster waar al die bange kinderen me mee vergelijken.’

Verspreid over drie delen zal je door de ogen van drie personages meegenomen worden met de angstaanjagende vloek die rust op Maud Abaddon.
Het is geen toeval dat ze deze achternaam heeft gekregen. De achternaam stamt af van generaties voor haar en was ooit van een sinistere man. Deze man heeft geen fysiek lichaam meer.

Hij verschijnt in haar dromen, brengt haar in een trance waarvan ze niet weet of wat ze ziet echt of nep is en zet haar tot ernstige daden toe… waaronder moord.

De persoon die het meest bij haar betrokken is, is Mike Vanth. Hun echte liefde moet genoeg zijn om de vloek op te heffen!
Helaas is niets minder waar en is Maud genoodzaakt een magisch drankje te nemen, waardoor ze wakker wordt in een wereld waar magie zo sterk is dat de kwaadaardige demon niet bij haar kan komen en waar zij zichzelf kan trainen om het tegen hem op te nemen.

Wanneer de tijd rijp is komt Mike haar terughalen.
Terug op aarde hoopt ze samen de strijd aan te kunnen gaan tegen deze sinistere demon: Azazel Abaddon.

Het tweede deel van de trilogie is het verhaal van Mike Vanth.
Je maakt tegelijk met hem mee hoe Maud langzaam verandert naar een persoon met duistere daden. Daarna volg je zijn avontuur terwijl Maud weg is met zijn eigen zoektocht om de vloek op te heffen.
De geheimen waar hij op stuit, de geesten die hem begeleiden en tegenwerken, de jacht naar Azazel Abaddon.

En dat allemaal terwijl Engeland officieel de oorlog aan Nederland verklaard heeft, waardoor het wemelt van soldaten en steeds meer van de stad verdwijnt in een heftige bommenregen.

Het derde deel waar de trilogie mee afgesloten zal worden, de derde personage in dit duistere gevecht, is een beetje van Maud en een beetje van Mike.
Hun liefde heeft iets voortgebracht.
Hun liefde heeft hoop gebracht.
Maar hun liefde heeft haar ook al voor haar geboorte vervloekt met een ijzingwekkende taak.

Kijk de dood in de ogen en probeer daarna nog maar te slapen.

 Back
Copyright © 2023
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial