Er is een lange termijnplanning de boeken te laten vertalen naar het Engels om zodoende ook deel uit te gaan maken van de buitenlandse markt.
Ik ben nog aan het oriënteren in welke andere talen er ook vraag naar de boeken zal zijn.

Daarbij denk ik aan inwoners van Nederland die het lezen in hun moedertaal nog makkelijker vinden met als doel lezen aantrekkelijk te houden, buurlanden die interesse hebben in griezelige jeugdboeken en overige vertalingen.

De meest gerichte doelgroep is inderdaad jeugd tussen de tien en de zestien jaar.

Er is ondertussen een gedichtenbundel verschenen die voor pubers en volwassenen relevant kan zijn en ik heb manuscripten van boeken voor volwassenen in bezit.
Helaas kan ik daar nu niet meer informatie over verstrekken.

Via:
Instagram, Telegram, Facebook, LinkedIn, YouTube en de website.

Instagram is overigens mijn meest gebruikte kanaal.

Je kan mij ook persoonlijk volgen via Facebook: Cheyenne van Walsum.

Dat raad ik je sterk aan.

Het eerste deel is verteld vanuit Maud haar perspectief. In het tweede deel volgen we haar liefde, Mike.
Via hem komt er een meer helder beeld over wat er allemaal met Maud gebeurt en waarom.
Als je eerst zijn deel leest, zal het eerste deel daarom minder spannend zijn.

Het zal nog even duren voordat het tweede deel uitkomt, dus je hebt in ieder geval alle tijd je in Maud te verdiepen!

Voor nu zijn de voornamelijk slechts via de website te bestellen.

Fysieke exemplaren liggen bij Bruna stadhuispassage te Spijkenisse en Connect aan de Uitstraat te Spijkenisse.

Wanneer ik de boeken compleet in eigen beheer ga uitgeven, dus niet via de huidige uitgeverij, zullen de boeken over meer fysieke winkels door het land verspreid worden en zal ik meer op beurzen en markten komen te staan.

Verder is het gevaarlijke bos te leen bij bibliotheek Boekenberg.

Nee, Angsthazen is slechts de verzamelnaam zoals Kippenvel en Fearstreet,

Elk boek is een opzichzelfstaand verhaal, op de trilogie na.

Angsthazen heeft altijd al bestaan in mijn hart en fantasie, alleen heb ik er nooit woorden aan kunnen geven.

Zodra ik kon schrijven, begon ik overigens wel met verhalen schrijven in schriftjes. Ik merkte dat heel leuk te vinden en zag het echt als een uitlaatklep om alle gedachtes op papier te zetten. Hoe spannend kon het wel niet zijn achter een verboden toegangsdeur? Wat zou er gebeuren als een kwaadaardige geest bezit van me nam? Zou er een skateboard zijn waarmee ik kon tijdreizen en waar zou ik dan terechtkomen?
Zodoende stapelden de schriftjes zich op en zijn ze altijd bewaard gebleven.

Medio 2021 vond ik de innerlijke rust de schriftjes over te typen en besloot een verhaal naar een uitgeverij te sturen.
Dat voelde allemaal zo goed om te doen, dat ik besloot door te gaan met schrijven. Nu, ruim een jaar verder, voelt het nog net zo goed.

Vroeger noemde ik mijn verhalen reeks: de griezels.
Die naam is overigens al bezet, dus moest ik een andere naam bedenken.
Zo kwam Angsthazen op met de slogan: angst is een illusie.

Tijdens het beklimmen van deze ladder tot volwaardig boekenschrijfster, ontmoet ik steeds meer nieuwe, inspirerende mensen.
Allen delen ze valkuilen, kwaliteiten, kennis, ervaringen en tijd met mij om me te helpen elk aspect dat bij het schrijven, verkopen en promoten van Angsthazen komt verder te ontwikkelen.

Het begon met Tanja Kooistra, die de boeken van waanzinnige illustraties voorziet.
Er kwam hulp van radio Rijnmond, Groot Nissewaard, bibliotheek Boekenberg en Bruna stadhuispassage om me te helpen zichtbaar te worden.
Ik mocht voorlezen aan een aantal groepen van mijn oude basisschool en Rick Penders hielp met het opzetten van een website.

Het afgelopen jaar heb ik veel hulp gehad van Niels Molendijk voor foto's en video's, Bas Vogel voor de coverfoto van Written words en het openstaan voor helpen op het gebied van HTML (waar ik dus echt de ballen verstand van heb). Verder m'n werkgever Mike Schot, omdat hij altijd 100% achter me staat, Han van der Erve die ik altijd mag vragen mijn teksten te controleren op grammatica en Lisa van Sintmaartensdijk die met haar ervaring als blogschrijver van GewoonGers ook met me wilde zitten om tips te geven voor de website en nu achter de schermen haar kwaliteiten gebruikt om wat speciale designs voor Angsthazen te genereren.

Deveron Li Puma heeft me eind augustus meegenomen naar een meeting van BNI de Zwaan, waar ik daar weer nieuwe, inspirerende mensen heb leren kennen.
Zoals Ad van der Hulst, die wat tips geeft over het in eigen beheer uitgeven en relevante posts doorstuurt, Rob Smith die onder het genot van een kopje koffie interessante tips voor m'n website deelde (die ik nooit zo mooi kan krijgen als hij en zijn collega) en Joeri van der Well die me betrekt bij een bijzondere documentaire waar op dit moment aan gewerkt wordt.

Verder wil ik Eva van Baar en Mark Middelhuis bedanken voor het invullen van het contactformulier naar aanleiding van mijn vraag of er mensen feedback wilden geven op mijn website.

Deze FAQ is september geüpdate, er zullen dus meer namen aan het lijstje toegevoegd gaan worden.