Ben jij op zoek naar iemand die toffe, digitale ontwerpen voor jou kan gaan maken? Of foto’s spetterend naar voren kan laten komen? Laat ik daar nu net de opleiding voor doen!

Het eerste deel van de opleiding is Adobe Photoshop, daarna Adobe Illustrator en daarna Adobe Indesign. Buiten deze programma’s zijn er dus nog tal andere programma’s om het nog mooier/leuker te maken.
Op mijn huidige website wil ik graag een portfolio (zie hieronder) bijhouden, voordat ik een nieuwe website ga maken voor de DTP. De site van Angsthazen zal blijven bestaan voor de boekenreeks. Wanneer ik meer ervaren ben in onder andere webdesign, zal de tweede site de lucht in gaan.

Wat betekent dit voor jou?

  • Alle boeken zijn straks bij mij direct te bestellen, waardoor je niet meer wordt omgeleid naar de verkoper. (Ik word zelf de verkoper).
  • Er komt merchandise voor o.a. Angsthazen.
  • Wanneer ik mijn DTP open, kan ik opdrachten voor je uitvoeren met de Adobe programma’s. Denk aan het vernieuwen van (heel oude) foto’s, covers of flyers maken, workshops aanbieden, promotiemateriaal maken, een logo voor je bedrijf maken, helpen met webdesign, je zelfgeschreven boek vormgeven etc.

Hieronder deel ik graag mijn ontwerpen. De reden hiervan is om zowel zelf mijn voortgang in het leerproces te kunnen bijhouden en om jullie ook een beeld te geven van de stappen die ik onderneem tot professioneel vormgever.
Je moet ergens beginnen…
Hieronder zie je mijn begin! 😀

Hoe ik tot dit besluit ben gekomen

Auteur en illustrator
Het (oude) nieuwe avontuur De meeste mensen van mijn minimaal leeftijdscategorie (1994) zullen nog wel weten hoe vroeger de clipjesmaker van Microsoft eruitzag. Het was daarmee onwijs eenvoudig foto's in elkaar over te laten lopen, muziek op de achtergrond te draaien en ondertussen tekst over de afbeeldingen te laten verschijnen ...

Opleiding tot grafisch vormgever

Geen berichten gevonden.

Inleiding tot Photoshop

Adobe Photoshop
Adobe Photoshop Op deze pagina wil ik graag wat ontwerpen delen van de eerste module: Photoshop. Ik zet de datum erbij om zodoende zelf mijn voortgang bij te houden en om mijn voortgang met jullie te delen. Veel ondernemers laten hun werk pas zien wanneer ze echt topwerk leveren. Dat heeft op mij vaak een effect die me onzeker maakt ...

Geef een reactie

Scroll naar boven